Uforpligtende tilbud

Få et skræddersyet tilbud på dit næste projekt

Skal du have klaret en eller flere opgaver, som kræver en autoriseret og erfaren elinstallatør?

I stedet for at tage chancen og udføre arbejdet selv, eller få en god ven til at give en hånd med, kan du anmode om et få et godt tilbud på opgaven. Vi har mange års erfaring med diverse elinstallatør opgaver, lige fra udskiftning af stikdåser, til mere avancerede el installationer, som kræver snilde og det helt rigtige værktøj.

Udfyld formularen så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud til dig.

Hvidevare installation

Hos Langå/Laurbjerg El-Teknik ApS har vi mange års erfaring med at installere, montere, vedligeholde og udskifte hårde hvidevarer. Det er aldrig sjovt når vaskemaskinen eller køleskabet pludselig står af, men vælger du at benytte vores hvidevareservice, vil vi altid rykke hurtigt ud og fikse dit problem.

Vi kører gerne ud i Randers, Langå og omegn – ring til os på 25 21 04 22, så sender vi en tekniker til din bolig, så dine hvidevarer igen fungerer som de skal.

Har du behov for at få leveret nye hvidevarer, står vi altid klar med den nødvendige vejledning samt skarpe tilbud på hvidevarer til hjemmet.

Anmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Vi har flere gange benyttet Langå/Laurbjerg EL-Teknik. Alle gange holdt pris og kvalitet.
René Rasmussen
Skrevet på Facebook
Lavede for 1år siden omfattende renovering af køkken med træk af kabler til ny eltavle, tilslutning af hvidevarer, stikkontakter og loftspots. Virkelig professionalt firma som møder til aftalt tidspunkt. Kan kun anbefales og vi vil ikke bruge andre.
Benny Møller
Skrevet på Google