Elinstallationer - Autoriseret elinstallatør i Randers, Langå og omegn

Vi har kompetencen og mange års erfaring til at varetage dine nye elinstallationer

Professionel elinstallation

Har du brug for et par kompetente og professionel øjne til at kigge på dine elinstallationer?

I så fald er du kommet til det rette sted.

Her hos Langå/Laurbjerg El-Teknik ApS kan du finde hjælp til din el opgave, uanset hvor stor eller lille den er. Vi har gennem tiden hjulpet store og små virksomheder, samt en bred kreds af private med opgaver vedr. elektronik.

Mange forskellige typer elinstallationer

Her hos Langå/Laurbjerg El-Teknik ApS har vi over 30 års erfaring når det gælder installering, montering og vedligeholdelse af en bred vifte af el arbejde, “alt hvad du tænder på!”.

Vi kan hjælpe dig med at tilslutte og montere nye stikdåser, vedligeholde dine nuværende el installationer, eller montering af energivenlige el- komponenter – vi kan hjælpe dig med stort set alt inden for el arbejde.

Elinstallationer dækker en stor paraply af opgaver og procedurer.

Vores kunder har ofte problemer som kræver, at vi som elinstallatører må tænke kreativt. Vores over 30 års erfaring gør os i stand til at lave løsninger på selv de mest komplicerede elinstallationer.

Hvis du står med et problem, som ikke er ligetil og hurtig at løse, er du altså velkommen til at kontakte os på
tlf. 25 21 04 22.

Vi har som sagt mange års erfaring med en bred vifte af elinstallationer

Vi er altid klar til en lang snak med dig om din elinstallation og dine ønsker, og vi tager gerne et smut forbi din bolig eller din arbejdsplads og kigger på problemet, før vi kommer med et godt tilbud. Vi har som sagt mange års erfaring med en bred vifte af elinstallationer – vi har endnu ikke mødt et problem, som vi ikke har fundet en løsning på.

Vi har en lang række dygtige samarbejdspartnere og kan derfor løse både store og små opgaver. Elinstallationer, såsom nedgravning af kabler, installering af lyskilder, udskiftning/reparation af elektriske apparater mv. Er alle opgaver vi løser med stor omhyggelighed.
Du finder vores lokale afdeling i Langå, en kort køretur fra Randers.

Anmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Vi har flere gange benyttet Langå/Laurbjerg EL-Teknik. Alle gange holdt pris og kvalitet.
René Rasmussen
Skrevet på Facebook
Lavede for 1år siden omfattende renovering af køkken med træk af kabler til ny eltavle, tilslutning af hvidevarer, stikkontakter og loftspots. Virkelig professionalt firma som møder til aftalt tidspunkt. Kan kun anbefales og vi vil ikke bruge andre.
Benny Møller
Skrevet på Google