Elektriker - Vi laver elarbejde i Randers, Langå og omegn

Mange års erfaring med installering, montering og vedligeholdelse

Brug for en elektriker?

Når der er tale om el arbejde, er det vigtigt at have styr på hvad man laver.

I modsætning til meget andet hjemmearbejde, er el arbejde i næsten alle tilfælde farligt at have med at gøre. Faktisk kræver alle faste el-installationer en autoriseret elinstallatør.

Er der tale om udskiftning af en pære, er der selvfølgelig ikke brug for en autoriseret elektriker, men det er værd at søge professionel hjælp, hvis du overvejer at gå i gang med større opgaver.

Over 30 års erfaring.

Her hos Langå/Laurbjerg El-Teknik ApS har vi over 30 års erfaring når det gælder installering, montering og vedligeholdelse af en bred vifte af el arbejde, “alt hvad du tænder på!”.

Vi kan hjælpe dig med at tilslutte og montere nye stikdåser, vedligeholde dine nuværende el installationer, eller montering af energivenlige el- komponenter – vi kan hjælpe dig med stort set alt inden for el arbejde.

Få klaret dit el arbejde i Randers og omegn

Hvis du har brug for en elektriker til at løse dit el arbejde, er vi klar til at give dig en hjælpende hånd i Langå, Randers og de omkringliggende byer.

Fra vores base i Langå kan vi hurtigt rykke ud, hvis du står med akutte el problemer såsom en løs forbindelse, en ødelagt forbindelse eller en anden situation, som har gjort at du står uden elektricitet.

Står du med et problem som ikke er akut, men som du alligevel gerne vil have fikset hurtigst muligt, er du velkommen til at ringe til os på 25 21 04 22.

Anmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Vi har flere gange benyttet Langå/Laurbjerg EL-Teknik. Alle gange holdt pris og kvalitet.
René Rasmussen
Skrevet på Facebook
Lavede for 1år siden omfattende renovering af køkken med træk af kabler til ny eltavle, tilslutning af hvidevarer, stikkontakter og loftspots. Virkelig professionalt firma som møder til aftalt tidspunkt. Kan kun anbefales og vi vil ikke bruge andre.
Benny Møller
Skrevet på Google