Hvidevareservice i Randers, Langå og omegn

Træt af at stå med nedbrudte hårde hvidevarer?
Vi klarer service og reparation af vaskemaskine, opvaskemaskine og meget mere.

Hvidevareservice

Er du træt af at stå med nedbrudte maskiner, som har det med at gå i stykker når man allermest har brug for dem?

I stedet for at bruge en masse penge på at skifte dine hvidevarer ud, er de ofte til at redde med billige reservedele. På den måde slipper du for at vente i ugevis på dit nye køleskab eller komfur, og du behøver heller ikke sætte dig ind i et helt nyt program eller system.

Vi skal nok få din vaskemaskine, ovn, fryser, dit køleskab og lignende op og køre igen

Ligesom alt andet i livet, kommer dine hvidevarer før eller siden i problemer.

Daglig brug af vores køleskabe og vaskemaskiner slider langsomt ned på apparaterne, indtil de til sidst går i stykker. Ofte er der tale om en enkelt del af maskinen, som har valgt at stå af, og i disse tilfælde kan produktet heldigvis repareres på kort tid til et lavt beløb. Andre gange kan der dog være tale om større problemer, som kræver et par erfarne øjne og en god portion know-how.

Hvidevare installation

Hos Langå/Laurbjerg El-Teknik ApS har vi mange års erfaring med at installere, montere, vedligeholde og udskifte hårde hvidevarer. Det er aldrig sjovt når vaskemaskinen eller køleskabet pludselig står af, men vælger du at benytte vores hvidevareservice, vil vi altid rykke hurtigt ud og fikse dit problem.

Vi kører gerne ud i Randers, Langå og omegn – ring til os på 25 21 04 22, så sender vi en tekniker til din bolig, så dine hvidevarer igen fungerer som de skal.

Har du behov for at få leveret nye hvidevarer, står vi altid klar med den nødvendige vejledning samt skarpe tilbud på hvidevarer til hjemmet.

Anmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Vi har flere gange benyttet Langå/Laurbjerg EL-Teknik. Alle gange holdt pris og kvalitet.
René Rasmussen
Skrevet på Facebook
Lavede for 1år siden omfattende renovering af køkken med træk af kabler til ny eltavle, tilslutning af hvidevarer, stikkontakter og loftspots. Virkelig professionalt firma som møder til aftalt tidspunkt. Kan kun anbefales og vi vil ikke bruge andre.
Benny Møller
Skrevet på Google